In 1999 zijn wij begonnen als klein bouwbedrijf met passie voor kwaliteit. Sinds 2014 gespecialiseerd geraakt in achterzetramen; voor de helft bestaat dit uit ambachtelijk timmerwerk. Om achterzetramen op een mooie manier te kunnen plaatsen, is meestal een extra betimmering op de bestaande kozijnen noodzakelijk. Ook hebben wij ruime ervaring in zowel verbouw, nieuwbouw en renovatie. Een paar foto's uit de oude doos ... 

Serre van ontwerp tot realisatie. Haarlem Ramplaankwartier.Detail serre.Badkamerrenovatie naar iedere wens.Vaste kast onder trap, situatie tijdens uitvoering.Vaste kast onder trap, eindresultaat 4 deuren gesloten.Vaste kast onder trap, eindresultaat met werkruimte voor PC.Betrekken van garage bij de huiskamer, situatie bij aanvang.Betrekken van garage bij leefruimte, situatie tijdens uitvoering. Heemstede.Eindresultaat van volledig verwaarloosde kamer. Santpoort Noord.Vervangen van kozijnen.Interieurbouw kastenwand op maat, Heemstede.Voor iedere sportvereniging een halve afsluitbare kast voor de ballen etc. Zaandam.Afsluitbare kasten voor diverse verenigingen in materialenruimte van sporthal. ZaandamStellen stellen en nog eens stellen....Stellen van profielen en kozijnen in onder-aanneming. Beverwijk.Stelwerk kozijnen en metselwerk in onder-aanneming. BeverwijkNostalgie... dit was een superbus!Vervangen van gootbodem en zinken bakgoot, Haarlem Zuidwest.Vervangen van ramen en glas waar nodig....Delen van gootbodem vervangen en gevelrenovatie. Haarlem ZW.Renovatie entree Klimhal in Haarlem, onder-aanneming van De CombiEindresultaat renovatie entree van Klimhal Haarlem.Renovatie van entree en receptie in onder-aanneming. Heerhugowaard.Renovatie van entree met tourniquet in onder-aanneming. Heerhugowaard.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..