Offerte aanvragen

Heeft u wensen over voorzetramen of achterzetbeglazing? U kunt ons bereiken op 06 - 25 045 692 of mailen naar info@bijtjesbouw.nl. Of u kunt hier het formulier invullen. Graag ontvangen wij foto's van uw situatie.

Voeg eventueel ook afbeeldingen bij:
  Kies bestand  Wijzig ×
  Kies bestand  Wijzig ×
  Kies bestand  Wijzig ×

ACHTERZETRAMEN

Vervangen van kozijnen bij monumentale panden is een kostbare zaak. Bovendien riskant door de kans op beschadiging van het klassieke metselwerk. Extra beglazing biedt hier een effectieve uitkomst. Op deze pagina ziet u diverse voorbeelden van reeds gerealiseerde woningen. Voorzetramen worden binnen geplaatst en worden daarom ook wel "achterzetramen" genoemd. Op de foto hierboven is voor ieder kozijn 3-delige achterzetbeglazing geplaatst (bovenste deel is een klepraam en onder twee draairamen); het is niet of nauwelijks zichtbaar. De extra beglazing is gebruiksvriendelijk te openen.

Lees verder..

RENOVATIE

Naast achterzetbeglazing en interieurbouw wordt er door ons ook gebouwd, verbouwd, gerenoveerd, gerestaureerd en onderhouden. Schuine daken rechtop trekken, hout of kunststof met hout-look, renovatie of aanleg van badkamers, woningbouw vrijstaand of seriebouw, vervangen van kozijnen, dak- en zinkwerk..... u zegt het maar.... wij realiseren het voor u. En helpen u graag met het uitwerken van uw ideeën en verwachtingen.

Lees verder..